MC2000

Plattformshissar används ofta för att ge tillgänglighet i offentliga byggnader. Den typen av hiss har ingen korg utan har en lyftplattform, vilket gör plattformshissar betydligt billigare att köpa och installera än andra typer av hissar.

Ombyggnad av befintliga byggnader för ett nytt ändamål, exempelvis när en industrilokal byggs om till kontorslandskap eller restaurang, är andra exempel på tillämpningar där tillgängligheten behöver anpassas.

MC2000 uppfyller gällande krav i fastigheter utan att ta mer plats än absolut nödvändigt. Schaktet kan förses med inglasning på samtliga sidor som ger ett attraktivt utseende. Hissen är även miljövänlig – energiförbrukningen är endast en tredjedel av de flesta jämförbara produkter och vid service behövs inga oljebyten.

Installationen är snabb och okomplicerad och går på endast ett par dagar. Hissen är konstruerad för enkelt handhavande, tillverkad med smart teknik och hög kvalitet. Motala 2000 är certifierad enligt EN81-41.

På bilden: Motala 2000 Larviks kulturhus i Norge

Motala Hissar AB

Luxorgatan 1
Box 4029
S-59104 Motala, Sweden

Kontakt

Tel. +46 141 23 70 50
info@motalahissar.se

Motala Hissar är ett helägt dotterbolag till KONE AB, ett av världens ledande företag inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar.