Motala 2000 kabin plattformshiss

Motala 2000 kabin

Motala 2000 kabin är en vidareutveckling av vår plattformshiss Motala 2000 som ofta används för att ge tillgänglighet i offentliga byggnader. Vår nya version har en korg i stället för en plattform, vilket upplevs ännu tryggare för personer att åka med hissen. Hissen klarar en transport på 15 meter och 2-6 stopp.

Med sin tysta och säkra gång uppfyller Motala 2000 kabin gällande krav i fastigheter utan att ta mer plats än absolut nödvändigt. Vi erbjuder 5 års garanti på motor och växellåda samt livstids garanti på kedjedriften. 95% återvinningsbar.

Standardfunktioner som ledstång i rostfritt stål, lastviktsanordning, kontrollskåp integrerat med schaktpanel samt led-ljus i schaktet. Hissdörrar kan monteras på valfri kortsida av korgen och öppnas från vänster eller höger allt efter önskemål, kan också fås certifierade för brand. För mer funktioner och tillval se tekniska data här.

Hiss-schaktet kan förses med inglasning på samtliga sidor vilket ger ett attraktivt utseende. Hissen är dessutom miljövänlig – energiförbrukningen är endast en tredjedel av de flesta jämförbara produkter och vid service krävs inga oljebyten.

Installationen av hissen är snabb och okomplicerad och går på endast ett par dagar. Den är konstruerad för enkelt handhavande, tillverkad med smart teknik och hög kvalitet. Motala 2000 kabin är certifierad enligt EN81-41.

Se produktblad här